Horoskop za Dan zaljubljenih – Kako koji znak proslavlja?

by Aleksandra
0 Komentar

Vreme je uvek dobro za ljubav. A posebno u februaru kada se obeležava Dan zaljubljenih. Taj dan bi trebalo provesti sa voljenom osobom i pokazati joj koliko nam je stalo do nje.

Naravno da ljubav treba pokazivati u svakom trenutku, a ne samo tog dana. Ipak, neko to čini otvorenije, a neko ne.

Evo kako će proslaviti Dan zaljubljenih svaki horoskopski znak.

Ovan (21. mart – 19. april)

Ljudi rođeni u znaku Ovna su puni hrabrosti, kreativnosti i optimizma. Da biste osvojili jednog Ovna, treba da uradite nešto što iziskuje hrabrost i što će vašem dragom Ovnu podići nivo adrenalina.

Idealan način da proslavite Dan zaljubljenih sa osobom rođenom u ovom znaku je planinarenje ili bandži džamping. Mada, ta aktivnost može biti vezana i za vašu spavaću sobu. Samo pustite mašti na volju.

Bik (20. april – 20. maj)

Bik voli jednostavnost. Kako je njegova priroda postojana i ima otpor ka promenama, to znači da za njega ni Dan zaljubljenih nije nešto posebno.

Zato ako želite da vaš Bik uživa, provedite ušuškani veče u svojoj kući, uz šoljicu čaja i njegovu ili njenu omiljenu poslasticu.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Pronađite neku aktivnost koja će stimulisati um vašeg dragog Blizanca i budite sigurni da će zaista uživati uz vas. Za Dan zaljubljenih to može biti poklon u vidu neke knjige, recimo ili zajednički odlazak u muzej, u kome vaš Blizanac ranije nije bio.

Rak (21. jun – 22. jul)

Ako želite da pokažete vašem Raku koliko vam je stalo do njega, pronađite način da izgleda kao da on brine o vama, a ne vi o njemu. Jedna od ideja je da za Dan zaljubljenih zajedno kuvate omiljena jela.

Ne zaboravite posle toga i na maženje. Vaš rak će biti i više nego zadovoljan.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Zapalite strasti sa Lavom i nećete pogrešiti. Za njih je možda i idealan način proslave Dana zaljubljenih u krevetu sa voljenom osobom. Ako kupujete poklon vašem Lavu, neka to bude nešto blještavo i skupo.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Osobe rođene u ovom znaku uvek imaju potrebu da budu korisne. Verovatno će biti oduševljene ako svoju ljubav proslavite zajedničkim volonterskim radom.

Kupovina poklona jednoj Devici iziskuje praktičnost, pa umesto rezanog cveća kupite neku sobnu biljku i nećete pogrešiti.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Harmonija i tradicija bile bi reči koje opisuju želje jedne Vage, pa bi u tom duhu trebalo sa njom proslaviti i Dan zaljubljenih. Večera u omiljenom restoranu, uz cveće i poklon u vidu slatkiša, recimo, odlična su ideja.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Ništa što je površno i nezanimljivo neće privući odobe rođene u znaku Škorpije. Iskoristite Dan zaljubljenih da organizujete neku zanimljivu aktivnost, kroz koju ćete bolje upoznati svog partnera ili partnerku, rođenu u ovom znaku.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Isprobajte neku novu aktivnost i omogućite vašem Strelcu da se zabavi i na Dan zaljubljenih. Strelac voli život i želi da se oseća slobodno, pa je u tom smislu najbolja neka interesantna aktivnost na otvorenom.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Nemojte da koristite Dan zaljubljenih da biste pokazali osobi u znaku Jarca koliko vam je do nje stalo. Naprotiv, ovaj dan ne bi trebalo da bude uopšte poseban, ako želite da zadivite vašeg Jarca. Ako mu i poklanjate nešto, neka to bude nešto što je vezano za ono čime se trenutno bavi i što će mu omogućiti da postigne svoj cilj.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Sve što je suprotno od „normalnog“, opčiniće Vodolije svakog dana, pa i na Dan zaljubljenih. Uvek kreativne Vodolije će uživati u nekoj neobičnoj aktivnosti. Potrudite se da je osmislite ako želite da fascinirate partnera ili partnerku rođenu u ovom horoskopskom znaku.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Romantične i osećajne Ribe ne traže mnogo. Zagrljaj i uživanje u omiljenom filmu biće dovoljni čak i za proslavu Dana zaljubljenih.

Ostavite komentar

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Prihvati