Najbolji novi hoteli za 2022. godinu

by Aleksandra
0 Komentar

Prethodna godina nije bila nešto, barem kada su u pitanju putovanja. Ali stigla je nova godina i sva je prilika da će biti drugačija od prethodne. U prilog tome idu i mnogo hoteli, koji se otvaraju širom sveta.

Neki od hotela koji su otvoreni krajem prošle ili će po planu biti uskoro otvoreni i nisu tako nedostižni našim turistima. Ima naravno i onih do kojih nije baš tako jednostavno, a ni finansijski baš izvodljivo stići.

One&Only Aesthesis, Grčka

U jednom od najlepših predgrađa Atine, na Glifadi, krajem godine bi trebalo da bude otvoren rizort sa 127 soba. Baš zato što se nalazi na površini od 14 hektara, posetioci će imati utisak da su na privatnom ostrvu sa pogledom na prelepi Egej.

NoMad London, Velika Britanija

Šarmatni butique hotel nalazi se u restauriranoj zgradi iz 19. veka, u kojoj se ranije nalazio sud u Kovent Gardenu. Kombinacija art deko i modernog stila uočljiva je u svakoj od soba.

Vrhunac luksuza je hotelski restoran, koji nudi neverovatne specijalitete. Pečena piletina punjena sosom od crnih tartufa, tek je jedan od njih.

Cene noćenja u ovom hotelu se kreću od 750 američkih dolara, navodi CNN Travel.

Six Senses Ibiza, Španija

U potpunoj suprotnosti sa užurbanom Ibicom, rizort smešten na 20 hektara pruža posetiocima preko potrebni mir. Svih 116 soba imaju neverovatan pogled na Balearsko more.

Banja u rizortu je posebna priča. Ne samo da nudi sve vrste terapija i sadržaja, nego je gostima dostupan i šaman, koji im može pomoći da poboljšaju duhovno stanje.

Počev od 570 američkih dolara se kreću cene noćenja.

Le Meridien Maldives resort&spa, Maldivi

Još jedno u nizu fenomenalnih odmaralištima na Maldivima. Uz intimne bungalove tik iznad vode, gostima su na raspolaganju i prostrane vile sa nekoliko spavaćih soba.

Moderno opremljen spa centar, šest restorana i veliki klub za mališane samo su neki od sadržaja koje ovaj rizort nudi.

Cena smeštaja se kreće od 550 američkih dolara za noćenje.

Ostavite komentar

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Prihvati