Poruke za Dan zaljubljenih 2022.

by Aleksandra
0 Komentar

Polovina februara svake godine rezervisana je za Dan zaljubljenih. Iako ljubav treba pokazivati u svakom trenutku, u savremenom svetu je 14. februar označen kao dan koji obeležavaju svi koji su zaljubljeni.

Istine radi, upravo taj dan nekima služi za besomučnu raspravu o tome da li je u pitanju pravoslavni ili katolički praznik, te da li je Sveti Trifun ili Sveti Valentin.

Ali oni malo mudriji, ipak ne padaju u vatru tog dana, već na vreme pripremaju čestitke za Dan zaljubljenih. Sve one lepe reči, koje će im pomoći da na najbolji mogući način iskažu ljubav svom partneru ili partnerki.

Neki će se opredeliti za onu, najjednostavniju moguću: Srećan Dan zaljubljenih! A biće i onih čije će misli da se bave time kada je Dan zaljubljeni, kakvo iznenađenje da prirede tog dana svojoj devojci ili dečku ili koji poklon za Dan zaljubljenih da odaberu.

Ideje za Dan zaljubljenih

U zavisnosti od toga da li ste pristalica obeležavanja ovog praznika ili ne, odnosno da li zaista želite baš tog dana da svom dečku ili devojci pokažete koliko vam je stalo do vaše veze, lako ćete moći da odlučite i koji poklon za Dan zaljubljenih devojci treba da odaberete, odnosno šta da kupite dečku.

poruke za dan zaljubljenih

Kada je u pitanju Dan zaljubljenih, pokloni se biraju isključivo prema ličnim afinitetima i naravno finansijskim mogućnostima. Nije zgoreg pripremiti se na vreme, jer poslednjih godina baš oko ovog praznika često nestaju svi oni slatki originalni pokloni, koji su upravo zaljubljenima namenjeni.

Pa da ne biste razmišljali koji poklon za Dan zaljubljenih dečku da izaberete, smislite to ranije. Posebno ukoliko ste u dugoj vezi, to ne bi trebalo da vam predstavlja nikakav problem.

Iako su zaista brojne ideje Dan zaljubljenih, ono što nikada ne može da izađe iz mode jesu poruke. One lepe i jasne, koje će biti razumljive samo vama i vašem dečku ili devojci.

Čestitke za Dan zaljubljenih

Najbolja opcija je, sasvim sigurno da sami osmislite poruku. Ali ako se bude dogodilo da vam nestane inspiracije, pročitajte kratke poruke za Dan zaljubljenih u nastavku teksta, kako biste dobili inspiraciju:

  • Meni je sa tobom svaki dan Dan zaljubljenih!
  • Svako može da uhvati moj pogled, ali samo retki mogu da osvoje moje srce! Ti si u tome uspeo! Srećan ti Dan zaljubljenih!
  • Ti si poslednje o čemu mislim pred spavanje i prvo što mi padne napamet kada se probudim! Volim te!
  • Za druge si ti možda samo još jedna osoba, ali si za mene ceo svet, anđele moj lepi! Srećan ti Dan zaljubljenih!

Ostavite komentar

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Prihvati