Zašto muškarci vole automobile?

by Aleksandra
0 Komentar

Ako upitate neku pripadnicu nežnijeg pola da li joj je važno kakav automobil vozi izabranik njenog srca, vrlo verovatno da će vam reći da nije, ali to ipak nije u potpunosti istina.

Sve je više savremenih žena koje i te kako obraćaju pažnju na to koju marku automobila muškarac vozi i kako se prema njemu odnosi. A razlog svemu tome treba tražiti u uvreženom mišljenju da onako kako se muškarac odnosi prema automobilu, tako će se kasnije odnositi i prema ženi sa kojom bude odabrao da provede život.

Međutim, ako upitate nekog muškarca zašto toliko obraća pažnju na svog ljubimca na četiri točka, verovatno će odgovor biti vrlo jednostavan: Zato što volim da imam dobar i kvalitetan automobil!

Zašto muškarci vole automobile?

zašto muškarci vole automobile
Image by berezovaangel from Pixabay

Obično se smatra da je automobil donekle okarakterisan kao simbol muškosti, a prvenstveno zato što je tokom sprovedenih istraživanja utvrđeno da nivo hormona testosterona raste kod pripadnika jačeg pola u toku vožnje. Nekako se čini da se svaki muškarac oseća sigurnije za volanom, mada naravno postoje i primeri koji pokazuju da ima muškaraca kojima uopšte nije bitno kakav automobil voze, već samo da se prevezu bezbedno sa jednog mesta na drugo.

Ukoliko je, recimo otac nekog muškarca imao posebno razvijenu ljubav prema automobilima, gotovo je sigurno da će je i on gajiti, te preneti na svoju decu. Sa druge strane, neretko se događa da čak i ako otac nije imao naročito sklonost prema tom vidu zadovoljstva, sin ipak to u određenom periodu života razvije.

Bilo kako bilo, činjenica je da je praktično nemoguće odgovoriti na pitanje zašto muškarci vole automobile, jer je vrlo nezgodno dati bilo kakav opšti odgovor.

Većina pripadnika jačeg pola voli da ima kvalitetan auto, što je neosporna činjenica, a posebno u određenom uzrastu kada imaju želju da se pokažu pred devojkom ili ženom, odnosno pred društvom.

Naravno da ima i onih muškaraca koji donekle zastrane u toj ljubavi prema automobilima, pa posvete mnogo veću pažnju brizi o njemu, nego o izabranici svoga srca. Ipak, srećom taj broj muškaraca je manji, tako da dame nemaju nikakvog razloga za zabrinutost.

Svakako bi trebalo uvek imati na umu da je najbitnije da automobil bude bezbedan, kako biste se bez ikakve bojazni prevezli sa jednog mesta na drugo, a istovremeno uživali u vožnji. A sad koje je marke i koje je boje, ipak je manje važno.

Ostavite komentar

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Prihvati